Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, "Ο καιρός θέλει υπομονή και καρτερία!"


Η κορυφή των Γερανείων πέρισυ πριν από μία διαταραχή του Νοεμβρίου 

  Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους φίλους και τις φίλες,ο καιρός γενικά και τα φαινόμενα του θελουν υπομονή,αλλιώς το χόμπι μας δεν θα ήταν κάτι που θα μας εξίταρε τη φαντασία και θα μας άρεσε τόσο πολύ ώστε να τον ακολουθούμε πιστοί "ανιχνευτές"της πορείας του,άλλωστε έχουν παρατηρηθεί και στο παρελθόν τέτοιες θερμοκρασίες και γενικά τέτοιες καιρικές συνθήκες για αρχές Νοεμβρίου ,ουσιαστικά με το παλαιό ημερολόγιο είμαστε στον Οκτώβριο οπότε η φύση ξέρει ! 

Στα του καιρού τώρα για την
  ΔΥΤΙΚΉ ΑΤΤΙΚΉ


ΜΕΓΑΡΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ
  Το Σαββατοκύριακο αλλά και τη Νέα εβδομάδα που ξεκινά τη Δευτέρα 05 Νοεμβρίου,γενικά καλός θα είναι ο καιρός  για την Δυτική Αττική με τα τελευταία πάντα στοιχεία,δεν προβλέπονται βροχές στις περιοχές του Δυτικού Άκρου του νομού Αττικής,έτσι λοιπόν στο ίδιο μοτίβο συνεχίζεται και την επόμενη εβδομάδα με κάποιες συννεφιές ανά διαστήματα , οι άνεμοι απο διάφορες διευθύνσεις ασθενείς εως μέτριοι,ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως απο τη Τρίτη 05 Νοεμβρίου  και μετά φτάνοντας σε κανονικά για την εποχή επίπεδα,οι ελάχιστες θα κυμαίνονται μεταξυ 15°C και 13°C σε Μέγαρα Ελευσίνα και όλες τις περιοχές του Θριασίου Πεδίου,ενώ οι μέγιστες μεταξύ 23°C και 20°C.
   Με ενα ερωτηματικό (;) από της 09 με 10 του μηνός και μετά ως προς τις βροχές  που κατά πάσα πιθανότητα ίσως μας θυμηθούν, μακριά μεν απλά σαν μια ένδειξη το κρατάμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας και θα το παρακολουθούμε μέχρι τις επίμαχες ημέρες  .

  Για τα Βίλια τα ημιορεινά και ορεινά των περιοχών μας,συννεφιά ανά διαστήματα πιο πυκνή κατα περιόδους τις μεσημβρινές ώρες,οι άνεμοι από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς εως μέτριοι,ενώ η θερμοκρασία σε πτώση από της 05 Νοεμβρίου έτσι θα κυμαίνονται η ελάχιστες μεταξύ 10°C και 8°C,ενώ οι μέγιστες μεταξύ 19°C και 17°C και εδώ μετά της 09 με 10 Νοεμβρίου είναι πιθανόν αν και μακριά σαν μία πρώτη ένδειξη να έρθουν βροχές ανά διαστήματα,θα το δούμε φυσικά και θα ενημερωθείτε με νέο άρθρο .

  Μετά λοιπόν απο αυτό το διαστήματα του "τοίχους"των διαταραχών που ποτέ δεν ήρθαν στην Χώρα μας, φαίνεται έτσι ότι απ το δεύτερο δεκαήμερο και μετά με τη πτώση των θερμοκρασιών σε πρώτο πλάνο στην συνέχεια και σε δεύτερο πλάνο θα έχουμε και εμφάνιση διαταραχών με φαινόμενα που θα μας φέρουν στην ισορροπία .
  Όλα αυτά βέβαια βάση των τελευταίων στοιχείων ο Καιρός είναι μπροστά μας και απλα προσπαθούμε " αφουγκραστούμε "τις προθέσεις του . Θετικότητα χρειαζόμαστε στη ζωή μας σε όλες τις απόψεις,όπως και στον καιρό και τα φαινόμενα του .

Ποιό κάτω βλέπετε τα Διαγράμματα για τη Δυτική Αττική τόσο του ECMWF (Ευρωπαϊκό Κέντρο Μεσοπρόθεσμων Μετεωρολογικών Προγνώσεων ή Ευρωπαϊκό μοντέλο καιρού )     
 όσο και του Αμερικάνικου GFS :


Εύχομαι σε όλες και όλους τους Καιρόφιλους,Καλό Σαββατοκύριακο,Καλή Εβδομάδα με υγεία και αισιοδοξία και ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ σε όσες και όσους έχουν τα γενέθλια τους!

Με εκτίμηση Κόκκαλης Σταύρος ένας εκ των Διαχειριστών της καιρικής ομάδας
Worldwide Weather .                 
         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

"Τοπικές Βροχές Κυριακή Βράδυ και Δευτέρα, από Τρίτη βελτίωση!" Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.

Η παραλία Βαρέας Μεγάρων το Χειμώνα.    Φίλες και φίλοι χαίρεται,διαταραχή από Δ ΒΔ της Χώρας μας θα επιρεάσει τον καιρό  μας με βροχ...