Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Εκτίμηση Καιρού για το Τριήμερο στην ΔΥΤΙΚΉ ΑΤΤΙΚΉ . "Όμορφες εικόνες θα 'ρθουν!"

Η παραλία της Κινέτας Μεγάρων χιονισμένη .


  Φίλες και φίλοι του καιρού χαίρεται,μετά από ενα διάλειμμα με συννεφιά οι οποία  εναλλάσσονταν με τον ήλιο,σ ενα "κρυφτό"μεταξύ τους τις ημέρες που διανύσαμε φαίνεται και με τα τελευταία στοιχεία ότι μπαίνουμε σε ποιο Φθινοπωρινά μοτίβα και κατά πάσα πιθανότητα στο βάθος σε καθέ αυτού Χειμερινά στη Χώρα μας.
 Έτσι απ τη Κυριακή οι βροχές οι τοπικές καταιγίδες ο Νοτιάς με τον Βοριά θα παίζουν το δικό τους "παιχνίδι" ενώ στο βάθος το κρύο καραδοκεί,θα δείξει στην πορεία τη δυναμική θα έχει .
  Πάντως η εβδομάδα που μας έρχεται θα είναι άκρως ενδιαφέρουσα .
Πάμε να δούμε όμως τον καιρό που θα επικρατήσει το Σαββατοκύριακο αλλά και τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου στις περιοχές της Δυτικής Αττικής .

Ο Καιρός του Τριημέρου για τη ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ 

 Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 

  Για αύριο Σάββατο,γενικά αίθριος καιρός με λίγη συννεφιά που κατά διαστήματα θα είναι πιο πυκνή κυρίως από το μεσημέρι και μετά,οι άνεμοι θα στραφούν από Ν διευθύνσεις ασθενείς 2 με 3 bft ,ενώ η θερμοκρασία σε μικρή πτώση κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές σε Μέγαρα και Ελευσίνα θα κυμανθεί από 8°C έως 15°C.   


Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

  Η ημέρα σε όλες τις περιοχές της Δυτικής Αττικής θα ξεκινήσει με συννεφιά που από το μεσημέρι και μετα θα αυξηθεί περισσότερο,απ τις νυκτερινές κυρίως ώρες οδεύοντας προς τη Δευτέρα θα βρέξει,οι άνεμοι από Ν διευθύνσεις ασθενείς 2 με 3 bft,ενώ η θερμοκρασία σε Μέγαρα και Ελευσίνα θα κυμανθεί από 8°C εως 17°C.


Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

  Με τα τελευταία στοιχεία φαίνετε ότι θα έχουμε Κακοκαιρία με βροχές και τοπικές καταιγίδες που ενδεχομένως να είναι ισχυρές κατά διαστήματα,οι άνεμοι από Ν διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί παροδικά 5 και με ριπές που θα φτάνουν και τα 7 bft ,η θερμοκρασία λόγο τον Ν ανέμων θα παρουσιάσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα Μέγαρα και το Θριάσιο Πεδίο από 14°C εως 19°C.     

  Έτσι λοιπόν η νέα εβδομάδα θα έρθει με Κακοκαιρία η οποία όπως φαίνεται θα συνεχιστεί με διακυμάνσεις και κατα διαστήματα καθ όλη την εβδομάδα . 
  Ενώ στο τέλος της,κατά πάσα πιθανότητα ο Χειμώνας θα έρθει για να μείνει (;) ο καιρός θα δείξει,πάντως θα παρακολουθούμε και θα σας ενημερώσουμε για την εξέλιξη των καιρικών συνθηκών .

Με εκτίμηση Κόκκαλης Σταύρος ένας εκ των Διαχειριστών της καιρικής ομάδας Worldwide Weather .         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

"Τοπικές Βροχές Κυριακή Βράδυ και Δευτέρα, από Τρίτη βελτίωση!" Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.

Η παραλία Βαρέας Μεγάρων το Χειμώνα.    Φίλες και φίλοι χαίρεται,διαταραχή από Δ ΒΔ της Χώρας μας θα επιρεάσει τον καιρό  μας με βροχ...