Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

"Τοπικές Βροχές Κυριακή Βράδυ και Δευτέρα, από Τρίτη βελτίωση!" Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.

Η παραλία Βαρέας Μεγάρων το Χειμώνα. 


  Φίλες και φίλοι χαίρεται,διαταραχή από Δ ΒΔ της Χώρας μας θα επιρεάσει τον καιρό  μας με βροχές τοπικές καταιγίδες και χιόνια στα Βόρεια ορεινά και τα Κεντρικά  Ηπειρωτικά, από αύριο Κυριακή.Οι άνεμοι από ΝΝΑ διευθύνσεις 4 με 6 bf, ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παγετός θα σημειωθεί στα Ηπειρωτικά νωρίς το πρωί.


Τη Δευτέρα οι τοπικές βροχές και οι καταιγίδες συνεχίζονται και μάλιστα θα επεκταθούν και στην Ανατολική Ελλάδα, από τις βραδυνές ώρες θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στο Ανατολικό Αιγαίο , παροδικές Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα Β και στα Κεντρικά Ηπειρωτικά ορεινά.
Οι Άνεμοι από ΝΝΔ διευθύνσεις 4 με 6 bf,ενώ το απόγευμα θα στραφούν σε ΒΒΔ η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο. 


Πάμε να δούμε τώρα τον καιρό για τη νέα εβδομάδα στην Δυτική Αττική. 

Κυριακή 26 Ιανουαρίου... 


 Η  ημέρα θα ξεκινήσει με λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και προς τις νυχτερινές ώρες πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές,οι άνεμοι από ΝΝΑ διευθύνσεις ασθενείς 2 με 3 bf, ενώ η θερμοκρασία στη πόλη των Μεγάρων και στο Θριάσιο Πεδίο θα κυμανθεί από
6°C έως 14°C.

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου...


Από τις πρωινές ώρες τοπικές βροχές ανά διαστήματα, από τις νυχτερινές ώρες ο καιρός θα καταστεί άστατος, οι άνεμοι από ΝΝΑ διευθύνσεις ασθενείς 2 με 3 bf, ενώ η θερμοκρασία στη πόλη των Μεγάρων και στο Θριάσιο Πεδίο θα κυμανθεί από 8°C έως 15°C.


Τριτη 28 Ιανουαρίου...

Γενικά αίθριος καιρός από τις πρωινές ώρες,πιθανη αραιές νεφώσεις το πρωί γύρω από τους ορεινούς Όγκους , οι άνεμοι θα στραφούν σε ΔΒΔ, ενώ η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Ο Καιρός στην πορεία του...

Από εκεί και μετά πολλά τα σενάρια ο καιρός κρύβεται, κατά πάσα πιθανότητα στην Δυτική Αττική θα έχουμε καλές καιρικές συνθήκες και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, βέβαια είναι πολύ νωρίς για το οτιδήποτε. Θα παρακολουθούμε τα στοιχεία πάντως και θα σας ενημερώνουμε, εύχομαι σε όλους Καλό Σαββατοκύριακο, όσοι είμαστε κρεβατομένοι λόγο ιώσεις περαστικά μας και καλή εβδομάδα να χουμε.

Επιμέλεια Κόκκαλης Σταύρος ενας εκ των Διαχειριστών της Weather House.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

"Τοπικές Βροχές Κυριακή Βράδυ και Δευτέρα, από Τρίτη βελτίωση!" Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.

Η παραλία Βαρέας Μεγάρων το Χειμώνα.    Φίλες και φίλοι χαίρεται,διαταραχή από Δ ΒΔ της Χώρας μας θα επιρεάσει τον καιρό  μας με βροχ...