Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Εκτίμηση Καιρού Εβδομάδας για τη ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ. "Η Εβδομάδα με όλες τις εικόνες της φύσης!

Όρος Πατέρα

  Φίλες και φίλοι χαίρεται και καλή εβδομάδα,σε ενδιαφέρουσα καιρική εβδομάδα μπήκαμε από σήμερα μιας και οι βροχές θα εναλλάσσονται με τον ήλιο αλλά και οι Νοτιάδες  με τους Βοριάδες.
Πολύ ωραίες γενικά καιρικές συνθήκες και εικόνες που θα μας δώσει η Φύση μιας κι εκείνη έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο στον καιρό .
  Δεν θα σχολιάσω με τίποτα τις ονοματοδοσίες  των Βαρομετρικών Χαμηλών μιας και φυσιολογικές διαταραχές για τη Χώρα μας και την εποχή που διανύουμε έρχονται και φεύγουν χωρίς καμμία επικινδυνότητα,βλέπετε ορισμένοι θέλουν να κάνουν τα δικα τους.
Στα του Καιρού τώρα πάμε να δούμε τι καιρός θα επικρατήσει στο Δυτικό Άκρο του νομού Αττικής εως και τη Παρασκευή 30 Νοεμβρίου .    

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018.

ΜΕΓΑΡΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΚΑΙ ΘΡΙΑΣΙΟ ΠΕΔΙΟ 
  Γενικά αίθριος καιρός με κατα διαστήματα νεφώσεις οι οποίες θα είναι πιο πυκνές απ το μεσημέρι και μετά,οι άνεμοι από Ν διευθύνσεις ασθενείς εως μέτριοι 3 με 4 bft ενώ είναι πιθανόν παροδικά να φτάσουν και τα 5 bft,η θερμοκρασία σε μικρή πτώση θα κυμανθεί από 14°C εως 19°C.
ΒΊΛΙΑ
  Παρόμοιες καιρικές συνθήκες με τις υπόλοιπες περιοχές της Δυτικής Αττικής με μικρή όμως πιθανότητα για ασθενείς βροχές,οι άνεμοι από Ν διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 4 bft,ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6°C έως 17°C.

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018.  

ΜΕΓΑΡΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΚΑΙ ΘΡΙΑΣΙΟ ΠΕΔΙΟ
 Για τη Τετάρτη άστατος καιρός με μικρή πιθανότητα για ασθενής βροχή,οι άνεμοι έως το απόγευμα από Δ ΝΔ διευθύνσεις ασθενείς εως μέτριοι 3 με 4 bft ενώ από τις απογευματινές ώρες θα στραφούν σε Β και θα ενισχυθούν,η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί από 12°C εως 17°C.
ΒΙΛΙΑ 
Άστατος κατά βάση καιρός με μικρή πιθανότητα για ασθενής βροχή κυρίως προς τις βραδυνές ώρες,οι άνεμοι θα στραφούν σε Β ασθενής έως μέτριοι  και η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί από 5°C εως 16°C.   

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

ΜΕΓΑΡΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΚΑΙ ΘΡΙΑΣΙΟ ΠΕΔΙΟ
  Με τα τελευταία στοιχεία κακοκαιρία θα έχουμε τη Πέμπτη με κλειστό καιρό σε όλα τα τμήματα των περιοχών μας με βροχές στα πεδινά ασθενείς έως μέτριας έντασης,οι Β άνεμοι θα ενισχυθούν σε ισχυρούς φτάνοντας  οι ριπές τους πιθανόν και τα 8 bft,ενώ η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί από 9°C εως 11°C.
  Από τις βραδυνές ώρες οδεύοντας προς τη Παρασκευή με τη περεταίρω πτώση της θερμοκρασίας ενδέχεται να έχουμε χιονοπτώσεις (;) στον Κιθαιρώνα και στα Γεράνεια όρη πάνω από τα 1000 μ.
ΒΙΛΙΑ 
  Βροχές ασθενής έως μέτριας έντασης κατά διαστήματα ,οι άνεμοι από Β διευθύνσεις ενισχυμένοι σε ισχυρούς,ενώ η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί από 3°C εως 9°C.
  Τις νυχτερινές ώρες της Πέμπτης οδεύοντας προς τη Παρασκευή με τη περεταίρω πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται χιονόνερο(;).   

Κιθαιρώνας φωτογραφία από τον Νίκο Διολέτη .

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018.

ΜΕΓΑΡΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΚΑΙ ΘΡΙΑΣΙΟ ΠΕΔΙΟ
  Άστατος καιρός με μικρή πιθανότητα βροχής,οι άνεμοι από Β διευθύνσεις μέτριοι 4 με 5 και πιθανόν παροδικά  6 bft,ενώ η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα θα κυμανθεί από 6°C έως 9°C.
ΒΙΛΙΑ 
  Κατά πάσα πιθανότητα χιονόνερο (;)ανά διαστήματα,οι άνεμοι από Β διευθύνσεις μέτριοι 4 με 5 bft,ενώ η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα θα κυμανθεί από 2°C εως 7°C . 

Όλα αυτά βάση των τελευταίων στοιχείων,το Φθινόπωρο είναι εδώ και ο Χειμώνας εδώ θα είναι και ήδη μας χαρίζει χιονισμένα όμορφα τοπία των ορεινών μας και των όμορφων βουνών μας.
Γεράνεια όρη χιονισμένα .

Με εκτίμηση Κόκκαλης Σταύρος εκ των Διαχειριστών της ομάδας Worldwide Weather .       
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

"Τοπικές Βροχές Κυριακή Βράδυ και Δευτέρα, από Τρίτη βελτίωση!" Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.

Η παραλία Βαρέας Μεγάρων το Χειμώνα.    Φίλες και φίλοι χαίρεται,διαταραχή από Δ ΒΔ της Χώρας μας θα επιρεάσει τον καιρό  μας με βροχ...