Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Ο Καιρός του Τριημέρου για τη ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.


Όρος Πατέρας συννεφιασμένος  άποψη από τα Μέγαρα .

  Φίλες και φίλοι χαίρεται,μετά από ένα άκρως χειμερινό Σαββατοκύριακο σε όλη σχεδόν τη Χώρα με αρκετά χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας και γενικά πολλές βροχές και στην περιοχή μας είχαμε  αρκετό κρύο και βροχές ,αλλά και λίγα Χιόνια στην κορυφή του Κιθαιρώνα,σήμερα λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια ο καιρός πρόσκαιρα αλλάζει αύριο με Νοτιάδες αλλά οι Βοριάδες επιστρέφουν και πέφτει λίγο η θερμοκρασία.
  Πάμε να δούμε όμως τον καιρό για τη Δυτική Αττική τις επόμενες τρείς ημέρες.

Ο Καιρός του Τριημέρου για την ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΉ 

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018 .

  Για αύριο Τρίτη λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξήσουν και στα ενδότερα των περιοχών της Δυτικής Αττικής και υπάρχει πιθανότητα τις νυχτερινές ώρες να έχουμε τοπικές βροχές ή πιθανή καταιγίδα,οι άνεμοι θα στραφούν σε ΝΝΑ ασθενείς εως μέτριοι 3με4 και πιθανόν παροδικά και 5 bft,η θερμοκρασία στην πόλη των Μεγάρων και της Ελευσίνας  θα κυμανθεί από 13°C εως 20°C.                     

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018 .

  Τη Τετάρτη γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις κυρίως τις απογευματινές ώρες,οι άνεμοι θα στραφούν από  Δ διευθύνσεις ασθενείς 2 με 3 bft,ενώ η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο θα κυμανθεί σε Μέγαρα και Ελευσίνα από 15°C εως 22°C τοπικά και 23°C.       

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018.

   Απ το πρωί της Πέμπτης λίγες αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πιο πυκνή,οι άνεμοι θα στραφούν και πάλι από ΒΒΔ διευθύνσεις ασθενείς 2 με 3 bft,ενώ η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί σε Μέγαρα και Ελευσίνα από 13°C εως 18°C και τοπικά 19°C.   


Έτσι λοιπόν θα κυλήσουν το επόμενο Τριήμερο σε γενικές γραμμές οι καιρικές συνθήκες στις περιοχές τις Δυτικής Αττικής .
  Τα Παγκόσμια μοντέλα Καιρού κάτι "ψελίζουν" αμυδρά για πιο κρύες καταστάσεις προς το τέλος του μήνα και τις αρχές Δεκεμβρίου,όμως είναι πολύ νωρίς φυσικά ακόμα.Φυσικά θα σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεότερο .


Με Εκτίμηση Κόκκαλης Σταύρος ένας εκ των Διαχειριστών της καιρικής ομάδας Worldwide Weather .
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

"Τοπικές Βροχές Κυριακή Βράδυ και Δευτέρα, από Τρίτη βελτίωση!" Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.

Η παραλία Βαρέας Μεγάρων το Χειμώνα.    Φίλες και φίλοι χαίρεται,διαταραχή από Δ ΒΔ της Χώρας μας θα επιρεάσει τον καιρό  μας με βροχ...