Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Ο Καιρός της Εβδομάδας για τη ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ από τη Δευτέρα 29/10 έως τη Πέμπτη 01/11 .



ο Ελαιώνας στον κάμπο των Μεγάρων .



Φίλες και φίλοι του καιρού, χαίρεται, συνεχίζεται ένα καιρικό «ήσυχο» από άποψη φαινομένων σκηνικό στην περιοχή μας και τις επόμενες ημέρες . Λίγη συννεφιά κατά διαστήματα ψύχρα τις βραδινές και πρωινές ώρες ενώ οι άνεμοι θα εναλλάσσονται ασθενείς ενώ  η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο .
Εάν θέλατε να σας παρομοιάσω τον καιρό με βάση την αίσθηση ενός ονείρου,θα σας έλεγα ότι μοιάζει με κάποιο μυθικό "δράκο"που κοιμάται από τη φαντασία ενός παιδιού  .

Πάμε να δούμε όμως αναλυτικά τον καρό ε ως και τη Πέμπτη 1 Νοεμβρίου βάση και των τελευταίων στοιχείων για τη περιοχή του Δυτικού άκρου του νομού Αττικής .

ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Η νέα εβδομάδα που ξεκινά αύριο για τις περιοχής της Δυτικής  Αττικής θα ξεκινήσει με αίθριο κατά βάση καιρό με λίγες αραιές νεφώσεις κυρίως γύρω από τους ορεινούς όγκους της περιοχής μας τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες ,οι άνεμοι από Ν ΝΑ διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 bft,ενώ η θερμοκρασία στα Μέγαρα και την Ελευσίνα θα κυμανθεί από 17 °C έως  23°C .
Στα Βίλια γενικά αίθριος καιρός με λίγες αραιές νεφώσεις ανά διαστήματα, οι άνεμοι από Ν διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 bft ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 °C έως  22°C .  

ΤΡΙΤΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018


Η μέρα θα ξεκινήσει και θα τελειώσει με νεφώσεις ανα διαστήματα στις περιοχές μας, οι άνεμοι από Ν ΝΑ διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 bft ,ενώ η θερμοκρασία σε Μέγαρα και στις περιοχές του Θριασίου Πεδίου θα ανέβει λίγο και θα κυμανθεί από 17 °C έως 25 °C .
Στα Βίλια ίδιες καιρικές συνθήκες ,οι άνεμοι από Ν διευθύνσεις ασθενείς 2 με 3 bft,ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 °C έως 24  °C . 




ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018


Η τελευταία ημέρα του Οκτωβρίου θα κυλήσει με νεφώσεις ανά διαστήματα σε όλες τις περιοχές της Δυτικής Αττικής, οι άνεμοι από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς 2 με 3 bft ,ενώ η θερμοκρασία σε περεταίρω άνοδο θα κυμανθεί στη πόλη των Μεγάρων και της Ελευσίνας από 18 °C έως 27 °C .
 Στα Βίλια κατά βάση ίδιος καιρός με λίγες αραιές νεφώσεις ,οι άνεμοι και εδώ από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα ανέβει και εδώ κι έτσι θα κυμανθεί  από 16°C έως 26 °C .  


ΠΕΜΠΤΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018


Πρώτη ημέρα του Νοεμβρίου λοιπόν και με καλές καιρικές συνθήκες θα συνεχιστεί η εβδομάδα δηλαδή νεφώσεις κατά διαστήματα στις περιοχές των Μεγάρων και του Θριασίου Πεδίου καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας που θα εναλλάσσονται με ηλιοφάνεια , οι άνεμοι θα στραφούν από Β ΒΔ διευθύνσεις ασθενείς 2 με 3 bft, ενώ η θερμοκρασία και σε νέα μικρή άνοδο σε Ελευσίνα και Μέγαρα θα κυμανθεί από 18°C έως 28 με 29 °C .
Στα Βίλια παρόμοιος καιρός με την υπόλοιπη Δυτική Αττική άνεμοι και εδώ Β ΒΔ ασθενείς 2 με 3 bft ,ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15°C έως 26 °C .     



Έτσι λοιπόν θα ξεκινήσει η νέα εβδομάδα με τα τελευταία στοιχεία έως και τη Πέμπτη 1 Νοεμβρίου ενώ θα επανέρθουμε για τον Καιρό του Τριημέρου μέχρι να τελειώσει και η νέα εβδομάδα που ξεκινάει σε λίγο ,ένας καιρός που «μπερδεύεται» λίγο αν και φυσιολογικό εν μέρη για τη Χώρα μας λόγο εποχής .

Για πόσο θα κοιμάται αυτός ο «δράκος» άγνωστο να απαντηθεί, πάντως  κατά πάσα πιθανότητα και με ερωτηματικό (?)  ,μάλλον θα αρχίσει να ξυπνάει μετά της 4 με 5 Νοεμβρίου με πτώση της θερμοκρασίας, όσο για βροχές και γενικά φαινόμενα, θα το παρακολουθούμε ,ίδωμεν εν καιρώ . 





Με Εκτίμηση Κόκκαλης Σταύρος  ένας εκ των Διαχειριστών της καιρικής ομάδας 
Worldwide Weather .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

"Τοπικές Βροχές Κυριακή Βράδυ και Δευτέρα, από Τρίτη βελτίωση!" Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.

Η παραλία Βαρέας Μεγάρων το Χειμώνα.    Φίλες και φίλοι χαίρεται,διαταραχή από Δ ΒΔ της Χώρας μας θα επιρεάσει τον καιρό  μας με βροχ...