Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Εκτίμηση Καιρού Δυτικής Αττικής για τη νέα εβδομάδα!



  Φίλες και φίλοι χαίρεται,καλή εβδομάδα και Καλό μήνα με υγεία,θα μπορούσε να μπει τίτλος "φύγε εσύ,έλα εσύ".Φεύγει λοιπόν η πολύ εντυπωσιακή διαταραχή με το όνομα "Ζορμπάς"όπου επηρέασε τη χώρα μας με έντονα φαινόμενα κατα τόπους βροχές και ισχυρούς ανέμους,μάλιστα στην Κινέτα πλημμύρισαν σπίτια ξεχείλισε το ρέμα της Πίκα,στα Μέγαρα είχαμε αρκετά προβλήματα στο οδικό δίκτυο ενώ κατέρρευσε και μία γέφυρα στη παραλιακή οδό των Μεγάρων,σε άλλους δρόμους είχαμε πτώση βράχων κλπ ,η θάλασσα του Σαρωνικού στη περιοχή μας έγινε καφέ απ τη λάσπη.Φυσικά και σε άλλες περιοχές περισσότερα και εντονότερα προβλήματα.
  Φεύγει λοιπόν ο "Ζορμπάς"με τα όποια  προβλήματα άφησε,έρχονται βροχές και καταιγίδες κατα πάσα πιθανότητα απο Τετάρτη και απο τα Δυτικά της Χώρας μας .    Πάμε λοιπόν να δούμε την καιρική εξέλιξη του καιρού για τη Δυτική Αττική τη πόλη των Μεγάρων και τις περιοχές του Θριασίου πεδίου.

Ο Σαρωνικός κόλπος στην παραλία των Μεγάρων όπως ηταν τη Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου  


ΕΚΤΊΜΗΣΗ ΚΑΙΡΟΎ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΤΙΚΉ ΑΤΤΙΚΉ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΠΈΜΠΤΗ 04/10 .     

ΔΕΥΤΕΡΑ 01 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 
Για σημερα λοιπόν Δευτερα,απ το μεσημερι και μετα αστατος καιρος με συννεφιά κατα περιόδους,οι άνεμοι από Ν ΝΔ διευθύνσεις μέτριοι 4 με 5 bft,ενώ η θερμοκρασία σε Μέγαρα και Θριάσιο Πεδίο θα κυμανθεί από 16°C εως 23°C.

    ΤΡΙΤΗ 02 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 
Για αύριο απ τις πρωινές ώρες γενικά αίθριος καιρός μέχρι τις απογευματινές ώρες που θα συννεφιάσει κυρίως γύρω από τους ορεινούς όγκους όπου και θα έχει τη τάση αυτή η συννεφιά να αυξηθεί προς τα ενδότερα όσο βαδίζουμε προς τις βραδυνές ώρες,οι άνεμοι από Ν ΝΑ διευθύνσεις ασθενείς στα 2 με 3 bft,ενώ η θερμοκρασία σε Μέγαρα και Ελευσίνα θα κυμανθεί από  15°C εως 24°C.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 
Συννεφιά απο τις πρωινές ώρες σε όλες σχεδόν σχεδόν τις περιοχές τις Δυτικής Αττικής όπου απ το μεσημέρι και μετά πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές ή παροδική καταιγίδα κυρίως στα ΒΔ του νομού,οι άνεμοι από Ν ΝΑ διευθύνσεις ασθενείς εως μέτριοι 3 με 4 bft,ενώ η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο ως προς τις ελάχιστες τιμές  θα κυμανθεί στη πόλη των Μεγάρων και της Ελευσίνας από 18°C εως 24°C.   


ΠΕΜΠΤΗ 04 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Κατά πάσα πιθανότητα και με τα μέχρι τώρα στοιχεία θα έχουμε άστατο καιρό κατά περιόδους νεφελώδη με τοπικές βροχές και πιθανόν παροδικές καταιγίδες οδεύοντας προς τις απογευματινές ώρες,οι άνεμοι από Ν ΝΑ διευθύνσεις ασθενείς εως μέτριοι στα 3 με 4 bft, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη πόλη των Μεγάρων και της Ελευσίνας από 18°C εως 25°C.         

  Απ ότι φαίνεται λοιπόν διαδοχικές διαταραχές θα επηρεάζουν τον καιρό της Χώρας μας δίνοντας αρκετά φαινόμενα ανά την επικράτεια,δεν θα ησυχάσουμε λοιπόν και θερμοκρασιακά καθώς η τάση των διαγραμμάτων δείχνει την καθοδική της πορεία οδεύοντας προς της 10 Οκτωβριου,πολυ νωρίς βέβαια απλά θα παρακολουθούμε και θα σας ενημερώνουμε για την οποιαδήποτε εξέλιξη του καιρού.

Με εκτίμηση Κόκκαλης Σταύρος ένας εκ των Διαχειριστών της καιρικής ομάδας Worldwide weather .
Η κατάρρευση της γέφυρας στα Μέγαρα από το πέρασμα του χειμάρρου στο ρέμα Μαυρατζά .








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

"Τοπικές Βροχές Κυριακή Βράδυ και Δευτέρα, από Τρίτη βελτίωση!" Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.

Η παραλία Βαρέας Μεγάρων το Χειμώνα.    Φίλες και φίλοι χαίρεται,διαταραχή από Δ ΒΔ της Χώρας μας θα επιρεάσει τον καιρό  μας με βροχ...