Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Διαλείμματα στην μονοτονία...[ Εξπρές μεταβολή ξημερώματα Πέμπτης.]

Μια μικρή ανάσα στην καιρική μονοτονία είχαμε  χθες στην χώρα μας με βροχές και τοπικές καταιγίδες στην δυτική κεντρική και βόρεια επί το πλείστο επικράτεια και επιλεκτικές ασθενείς βροχές [ λασποβροχες ] στην Αττική δίνοντας λίγο Όαση στο σκονισμένο τοπίο.





ΤΕΤΑΡΤΗ.

Βελτιωμένος καιρός  ως προς τα φαινόμενα στο μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας αλλά και χρονικό διάστημα της Τετάρτης με τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες  με τοπικές βροχές  και μπόρες προς στο ξημέρωμα στα δυτικά. Αίθριος καιρός στην υπόλοιπη χώρα.



Άνεμοι Ν.ΝΔ εντάσεων 5 έως 6 μποφόρ και τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία ως μέγιστες τιμές από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου αναλογικά από βορρά προς νότο.
 Μεταβολή του καιρού από τις βραδινές ώρες της Τετάρτης και προς ξημερώματα Πέμπτης.


ΠΕΜΠΤΗ
 Αρχή γενομένης από  τα δυτικά με βροχές και τοπικές καταιγίδες  στα κεντρικά και βόρεια κυρίως διαμερίσματα καθώς και στο ανατολικό Αιγαίο . Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά .


Άνεμοι αρχικά δυτικοί στρεφόμενοι σε Β.Δ με εντάσεις  5 έως μποφόρ τοπικά 7 μποφόρ με τάση εξασθένησης.

Η θερμοκρασία σε πτώση κυρίως στην Β.ΒΔ χώρα με μέγιστες τιμές από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου αναλογικά από βορρά προς νότο.



Το υπόλοιπο της εβδομάδας [ Π-ΣΚ ] αναμένεται περιορισμός και εξασθένηση των φαινομένων και των ανέμων  την Παρασκευή  και άνοδο της θερμοκρασίας το ΣΚ.



Υ-Γ. Ατενίζοντας τον μέλλον νέες βροχές διαφαίνονται στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας με εμμονή και πάλι Ν.ΝΔ ρεύματος.

Ελπίζοντας ο Μάρτης να θυμηθεί έστω την μισή παροιμία του.


 Εκ της διαχείρισης Worldwide Weather.

Sozon Poyntos.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

"Τοπικές Βροχές Κυριακή Βράδυ και Δευτέρα, από Τρίτη βελτίωση!" Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.

Η παραλία Βαρέας Μεγάρων το Χειμώνα.    Φίλες και φίλοι χαίρεται,διαταραχή από Δ ΒΔ της Χώρας μας θα επιρεάσει τον καιρό  μας με βροχ...