Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Έκτακτο Δελτίο για τη Δυτική Αττική !



Ο "Ζορμπάς" όπως το αποτυπώνει ο δορυφόρος στις 29.09.18 απ το μοντέλο του xalazi.gr

  Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι,χωρίς να  κινδυνολογήσω για το νομό μας και συγκεκριμένα για τη Δυτική Αττική,αφού πλέον υπάρχει ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ μέσω της ομάδας μας σε ισχύ ,θα ήθελα να επισημάνω δυο λόγια για τη περιοχή μας .

  Επειδή το ανάγλυφο της περιοχής μας είναι κάπως περίεργο και γενικά στο παρελθόν έχουμε ζήσει άσχημες καταστάσεις,οι βροχές που θα εκδηλώνονται κατά πάσα πιθανότητα από αύριο κυρίως τις απογευματινές ώρες και μετά θα έχουν τη τάση να εντείνονται  κυρίως από τις μεταμεσονύχτιες ώρες της Παρασκευής 28/09 προς το Σαββάτο, διαδοχικό πέρασμα από καταιγίδες θα έχουμε και το Σάββατο κυρίως προς τις βραδυνές ώρες και μετά,  αλλά και τη Κυριακή 30/09,οι καταιγίδες αυτές  κατά τόπους θα είναι ισχυρές και ίσως έχουν διάρκεια ,οι περιοχές τις Δυτικής Αττικής από τη Κινέτα,τα Μέγαρα και το Θριάσιο πεδίο να είναι σε επαγρύπνηση,η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ από μόνη της ως φαινόμενο είναι ισχυρό ,οπότε προσοχή σε γενική κλίμακα !

χάρτης απο το simeteo.gr

Aττική.


Στη περιοχή μας λόγο του μισού καμένου όρους των Γερανείων οι κάτοικοι της Κινέτας αλλά και των Μεγάρων να είναι σε επαγρύπνηση διότι δυο χείμαρροι αφού διασχίσουν τη καμένη περιοχή του όρους καταλήγουν σε κατοικημένες περιοχές πριν τη θάλασσα στη Κινέτα αλλά και στη πόλη μας .
  Οι άνεμοι απο Β ΒΑ διευθύνσεις το Σαββατοκύριακο μέτριοι στα 4 με 5 bft κατά τη διάρκεια των καταιγίδων όμως οι άνεμοι θα εντείνονται ,ενώ η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή .

 
Διάγραμμα για τη Δυτική Αττική απ το καιρικό  μοντέλο gfs .

o μεσογειακός Κυκλώνας (Medicane ) στις 30/09 μέσω του Δορυφόρου ,χάρτης απ το μοντέλο στο xalazi.gr

ΔΕΊΞΤΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΓΕΝΙΚΌΤΕΡΑ !

Με εκτίμηση Κόκκαλης Σταύρος ένας εκ των διαχειριστών της ομάδας Worldwide weather .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

"Τοπικές Βροχές Κυριακή Βράδυ και Δευτέρα, από Τρίτη βελτίωση!" Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.

Η παραλία Βαρέας Μεγάρων το Χειμώνα.    Φίλες και φίλοι χαίρεται,διαταραχή από Δ ΒΔ της Χώρας μας θα επιρεάσει τον καιρό  μας με βροχ...