Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ Νο2.. Σε ισχύ έως την Κυριακή.

Ισχυρές βροχές και έντονες καταιγίδες στην κεντρική, ανατολική ναι νότια χώρα συνοδεία ριπαίων ανέμων το προσεχές διάστημα από αύριο Παρασκευή έως και την Κυριακή.


Αρχικα δυτικα στο Ιονιο κυριως κεντρικα και νοτια και στην συνεχεια Μαγνησία , κεντρικη και ανατολική Θεσσαλία , Εύβοια , Στερεά [ και Αττική ,] Πελοπόννησο , Κυκλάδες , Κρήτη , Δωδεκάνησα  πιθανών και Β.Α Αιγαίο είναι τα επικρατέστερα και πιο εκτεθειμένα διαμερίσματα της χώρας από το ισχυρό για την εποχή σύστημα.




Υ-Γ

Παρόλο που τα δεδομένα φέρνουν το ισχυρό σύστημα νοτιότερα με την έξοδο του στο Ν,Α Αιγαίο παραμένουν ερωτηματικά στην άστατη αυτή δομή της συγκεκριμένης διαταραχής  αλλά και γενικότερα λεπτομερειών  [ επι παραδειγματι συγκληση ΝΑ ανεμου στα στρωματα της υγρασιας]που δεν αποκλείουν τις προαναφερθείσες περιοχές ασχετως αποστασεως του συστηματος.




Υποσημείωση

Πιθανότητα Δευτέρα και Τρίτη εκ νέου βροχές και καταιγίδες στα δυτικά και ηπειρωτικά από πιθανή νέα διαταραχή από την ΒΔ Ευρώπη για την ωρα αμφιλεγομενο.

Η απαραίτητη προσοχή την ώρα εκδήλωσης των φαινομένων.

Worldwide Weather.

Sozon Poyntos.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

"Τοπικές Βροχές Κυριακή Βράδυ και Δευτέρα, από Τρίτη βελτίωση!" Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.

Η παραλία Βαρέας Μεγάρων το Χειμώνα.    Φίλες και φίλοι χαίρεται,διαταραχή από Δ ΒΔ της Χώρας μας θα επιρεάσει τον καιρό  μας με βροχ...