Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Εκτίμηση καιρού Μεγάρων Δυτική Αττική από 30/11εως03/12

 Καλησπέρα σας Φίλες και Φίλοι του καιρού.
ΓΕΝΙΚΑ

Βαρομετρικό Χαμηλό ερχόμενο απο τα Δ ΒΔ της χώρας μας αρχής γενομένης απο αύριο θα προκαλέσει ισχυρές βροχές και καταιγίδες,αρχικά στη Δ  Ελλάδα,που εν συνεχεία θα επεκταθούν ανατολικότερα.
ΠΡΟΣΟΧΗ! ισχυρά κατα τόπους θα είναι τα φαινόμενα στην ΗΠΕΙΡΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΤΗ Δ ΣΤΕΡΕΑ
 από αύριο και μετά  η κακοκαιρία θα συνοδεύεται από ισχυρούς Ν ανέμους που θα φτάνουν στα πελάγη τοπικά και 9 bft .Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο λογο των Νοτιάδων.

ΚΑΙΡΟΣ Δ.ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΡΩΝ

Για αύριο Πέμπτη 30/11,καιρός γενικά αίθριος που από το απόγευμα και μετα θα αναπτυχθούν νεφώσεις ερχόμενες από τα Δ ΒΔ της πολης μας για να εισέλθουν σταδιακά και στον υπόλοιπο νομό,άνεμοι Ν ασθενείς 2με3 bft με τάση ενίσχυσης,η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 8 εως19°C.
 Παρασκευή 01/12 συννεφιά κατά διαστήματα με τοπικές βροχές μέτριας έντασης κυρίως τις πρωινές ώρες,άνεμοι από Ν διευθύνσεις μέτριοι 3με4bft με τάση ενίσχυσης,ενώ η θερμοκρασία σε άνοδο από15εως19°C.
Σάββατο 02/12 η ημέρα θα ξεκινήσει με τοπική συννεφιά ανα διαστήματα αυξημένη με βροχές κυρίως τις πρωινές και απογευματινές ώρες,άνεμοι απο Ν διευθύνσεις 4με5bft,η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα επίπεδα της Παρασκευής από15εως19°C.
Κυριακή 03/12 τοπική συννεφιά κατα διαστήματα αυξημένη που ενδέχεται να αφήσει βροχές τοπικού χαρακτήρα κυρίως το πρωί,οι άνεμοι απο Ν διευθύνσεις 3με4bft ενω η θερμοκρασία σε πτωση κατα τις ελάχιστες τιμές θα κυμανθεί από 13 εως 18°C.
Προσοχή λοιπόν κυρίως  στη Δ ΒΔ κατα τη διάρκεια των φαινομένων ! Αλλα κατα διαστήματα και στην υπόλοιπη χώρα . 
Καλή σας νύχτα !                       
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

"Τοπικές Βροχές Κυριακή Βράδυ και Δευτέρα, από Τρίτη βελτίωση!" Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.

Η παραλία Βαρέας Μεγάρων το Χειμώνα.    Φίλες και φίλοι χαίρεται,διαταραχή από Δ ΒΔ της Χώρας μας θα επιρεάσει τον καιρό  μας με βροχ...