Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕΓΑΡΩΝ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 26/11 ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 01/12

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι της Δυτικής Αττικής και όχι μόνο ,μετά από μια ανάπαυλα μιας εβδομάδας με καλές γενικά καιρικές συνθήκες ,ανοίγετε ο δρόμος και πάλι για την έλευση ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΧΑΜΗΛΩΝ από τα Δ ΒΔ της χώρας μας και το πέρασμα τους στα ενδότερα της . 
Έτσι αρχής γενομένης από την Κυριακή 26/11 οργανωμένο Βαρομετρικό Χαμηλό από την Ιταλία κινούμενου Ανατολικά θα επηρεάσει τη Δ ΒΔ Ελλάδα με βροχές και κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες που εν συνεχεία θα επηρεάσει ολόκληρη τη Χώρα .

 ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕΓΑΡΩΝ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 26/11 Η μέρα θα ξεκινησει με γενικά αίθριο καιρό και λίγες νεφώσεις που θα αναπτυχθούν κυριως από τα Δ ΒΔ των Γερανείων και του Όρους Πατέρα ,προς το απόγευμα οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα μπουν στα ενδότερα της περιοχής μας,η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10°C έως 18°C , άνεμοι ασθενείς από Ν ΝΔ διευθύνσεις 2 Bft. 

Δευτερα 27/11 Νεφώσεις με βροχές και πέρασμα καταιγίδων που τοπικά ίσως είναι και ισχυρές τις πρωινές ώρες κυριως,ενώ στη συνέχεια ο καιρός θα καταστεί άστατος,θερμοκρασία από 11 °C έως 16°C,άνεμοι Δ 2 με 3 Βft. 

Τριτη 28/11 Γενικά άστατος καιρός αλλά και διαστήματα με ηλιοφάνεια,η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί από 8°C έως 14°C,άνεμοι ασθενείς από Δ ΒΔ διευθύνσεις 2 με 3Bft. 

Τεταρτη 29/11 Καιρός αίθριος με λίγες νεφώσεις τις απογευματινές κυρίως ώρες που θα αναπτυχθούν προς τους ορεινούς όγκους των Γερανείων και του όρους Πατέρα ,η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7°Cέως 14°C,άνεμοι ασθενείς από Δ ΒΔ διευθύνσεις 2με3 Bft. 

Mε τα τελευταία στοιχεία φαίνεται τη Πέμπτη 30/11 και τη Παρασκευή 01/12 να έχουμε κακοκαιρία με βροχές κατά τόπους καταιγίδες και Νότιους ανέμους στη περιοχή μας είναι νωρίς όμως ακομα βέβαια για επικύρωση αυτών των στοιχείων. Λόγο του κορεσμού του εδάφους από τις ΣΦΟΔΡΕΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ που είχαμε την περασμένη εβδομάδα και τα μεγάλα προβλήματα που δημιούργησε οι βροχές αυτές που θα εκδηλωθούν κατά τη διάρκεια της Δευτέρας ΙΣΩΣ δημιουργήσουν κάποια περαιτέρω προβλήματα γι αυτό να έχετε κάποιο έλεγχο της κατάστασης. ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Στη συνέχεια των καλών ημερών για αύριο και τη Κυριακή οι συνθήκες θα είναι κατάλληλες για τη συγκομιδή της ελιάς στην περιοχή μας .

 ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ..

Stavros kokkalis.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

"Τοπικές Βροχές Κυριακή Βράδυ και Δευτέρα, από Τρίτη βελτίωση!" Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.

Η παραλία Βαρέας Μεγάρων το Χειμώνα.    Φίλες και φίλοι χαίρεται,διαταραχή από Δ ΒΔ της Χώρας μας θα επιρεάσει τον καιρό  μας με βροχ...