Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΜΈΣΑ ΑΠ ΤΗ WEATHER HOUSE. "Κακοκαιρία με βροχές και ισχυρούς ανέμους!"



  Φίλες και φίλοι χαίρεται, η μία κακοκαιρία έφυγε η άλλη έρχεται, ισχυρό Βαρομετρικο Χαμηλό θα επιρεάσει τη Χώρα μας από σήμερα και από τα Δυτικά,με ισχυρές βροχές τοπικές καταιγίδες χιόνια στα Κεντρικά και Βόρεια ορεινά, αλλά και θυελλώδεις κατά βαση Νοτιατιάδες.
Έτσι λοιπόν στην Δυτική Ελλάδα νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα συμειωθούν βροχές κατά τη διάρκεια της νύχτας οι βροχές θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες αυτά τα φαινόμενα θα επηρεάσουν κυρίως τις Δυτικες και Νότιες περιοχές τις Χώρας μας καθώς και το Ανατολικό Αιγαίο, χιονοπτώσεις θα συμειωθούν στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας πιθανόν και σε ημιορεινές περιοχές τις Ηπείρου και τις Δυτικής Μακεδονίας, οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΝΔ διευθύνσεις ισχυροί έως θυελλώδεις, η θερμοκρασία θα σημείωσει πτώση.
Πάμε να δούμε τον καιρό στο Δυτικό άκρο του νομού Αττικής.

ΣΆΒΒΑΤΟ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ...

Από τις πρωινές ώρες βροχές και πιθανόν παροδικές καταιγίδες, οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔ διευθύνσεις  μέτριοι εως πιθανόν ισχυροί 4 με 6 bf, ενώ η θερμοκρασία στη πόλη της Ελευσίνας των Μεγάρων και του Ασπροπύργου θα κυμανθεί από 9°C έως 15°C.

ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ...


Λίγες νεφώσεις ανά διαστήματα,μέχρι τις απογευματινές ώρες, οι άνεμοι θα στραφούν σε ΒΒΔ μέχρι το μεσημέρι θα είναι ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 bf, από το απόγευμα θα εξασθενήσουν, η θερμοκρασία στη πόλη των Μεγάρων και τις περιοχές του Θριασίου Πεδίου θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί από 10°C έως 18°C.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ...


Από τη Δευτέρα 16/12 μέχρι περίπου 19 με 20/12 θα έχουμε καλές καιρικές συνθήκες με άνοδο της θερμοκρασίας κρύο τις νυχτερινές και πρωινές ώρες και γενικά ο ήλιος θα είναι κυρίαρχος!
Μέχρι πότε θα το δούμε καθώς και αν αλλάξει η κυκλοφορία της ατμόσφαιρας και κατά πόσο μπορεί να έχουμε κρύο στη περίοδο των Εορτών.
Εύχομαι σε όλους καλό Σαββατοκύριακο με υγεία, Χρόνια πολλά σε όσους έχουν την γενέθλια ημέρα τους αυτές τις ημέρες.

Επιμέλεια Κόκκαλης Σταύρος εκ των Διαχειριστών της Weather House.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

"Τοπικές Βροχές Κυριακή Βράδυ και Δευτέρα, από Τρίτη βελτίωση!" Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.

Η παραλία Βαρέας Μεγάρων το Χειμώνα.    Φίλες και φίλοι χαίρεται,διαταραχή από Δ ΒΔ της Χώρας μας θα επιρεάσει τον καιρό  μας με βροχ...