Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

ΚΑΚΟΚΑΙΡΊΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ. ΓΕΝΙΚΉ ΠΡΌΓΝΩΣΗ ΕΛΛΑΔΟΣ!



Γενικά χαρακτηριστικά.

Οργανομένο Βαρομετρικό Χαμηλό με μέτωπα κακοκαιρίας θα κινηθεί Ανατολικα με κύρια χαρακτηριστικά τις Βροχές τοπικές καταιγίδες και χιόνια κυρίως  στα Κεντρικά και Βόρεια  ορεινά, οι άνεμοι θα πνέουν από Ν διευθύνσεις 5 με 7 και το βράδυ στο Αιγαίο 8 και πιθανόν στο Βόρειο Αιγαίο 9 bf.

ΑΤΤΙΚΗ... 

Απ τις βραδυνές ώρες απόψε συννεφιά κυρίως στα Δ ΒΔ που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές, αύριο τις προμεσημβρινες ώρες οι βροχές θα ενταθούν και θα σημειωθούν καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές, απ τις βραδυνές ώρες τα φαινόμενα θα σημειώσουν βαθμιαία εξασθένιση, τη Τετάρτη βροχές ανά διαστήματα, άστατος καιρός στην πορεία, οι άνεμοι από ΝΝΑ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 4 με 6 και πιθανόν 7 bf, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9°C έως 15°C.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...
 Γενικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες που το απόγευμα πιθανόν τοπικά να είναι ισχυρές, οι άνεμοι από ΝΝΑ διευθύνσεις μετριοι έως ισχυροί 4 με 6 bf, ενώ η θερμοκρασία στη πόλη θα κυμανθεί από 9°C έως 12°C.

Προοπτική...
Τετάρτη 11/12
η Κακοκαιρία θα συνεχιστεί ανά διαστήματα ενώ εξασθένηση αναμένεται από το βράδυ της Τετάρτης, οι άνεμοι θα στραφούν σε ΒΒΑ στο Β Αιγαίο πολύ ισχυροί 8με 9 bf, ενώ στα Νότια από Ν διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 4 με 6 bf, η θερμοκρασία θα σημείωση πτώση.

Τέλος τη Πεμπτη 12/12
Άστατος κατά βάση καιρός, οι άνεμοι στα Β από ΒΒΔ διεύθυνσεις 4 με 6 bf,η θερμοκρασία στα επίπεδα της Τετάρτης.

Εκ της διαχειρηστικής ομάδας
 Weather House.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

"Τοπικές Βροχές Κυριακή Βράδυ και Δευτέρα, από Τρίτη βελτίωση!" Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.

Η παραλία Βαρέας Μεγάρων το Χειμώνα.    Φίλες και φίλοι χαίρεται,διαταραχή από Δ ΒΔ της Χώρας μας θα επιρεάσει τον καιρό  μας με βροχ...