Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ."Καλή Σαρακοστή με υγεία!"


   Φίλες και φίλοι,Καλή Σαρακοστή με υγεία,σύνεση  και σκέψεις θετικές.
  Οι καλές καιρικές συνθήκες θα συνεχιστούν μέχρι και τη Καθαρά Δευτέρα καθώς μια διαταραχή θα επηρεάσει τη Χώρα μας με βροχές κατά τόπους καταιγίδες ισχυρούς ανέμους,χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά και πτώση της θερμοκρασίας,ενώ πιθανότατα θα έχουμε και μεταφορά σκόνης σε ορισμένες περιοχές ,κακοκαιρία η οποία θα μας θυμήσει οτι βρισκόμαστε ακόμα στην Χειμερινή περίοδο κι ας βιάζεται η Άνοιξη να "ενδιθεί"τη καλή της φορεσιά .
Πάμε να δούμε αναλυτικά τις καιρικές συνθήκες που θα επηρεάσουν τη Περιοχή μας τη νέα εβδομάδα εως και τη Πέμπτη 14 Μαρτίου .

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ .

ΣΗΜΕΡΑ 
10 Μαρτίου 2019 ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΤΥΡΙΝΗΣ.


  Γενικά αίθριος καιρός σε όλες τις περιοχές της Δυτικής Αττικής,οι άνεμοι από Δ διευθύνσεις ασθενείς 2 με 3 bft ,η θερμοκρασία στη πόλη των Μεγάρων και της Ελευσίνας θα κυμανθεί από  10°C εως 21°C .
ΑΥΡΙΟ 
ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 Μαρτίου 2019.

 Για αύριο ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ,τα Κούλουμα θα εορταστούν με αίθριο καιρό μέχρι το μεσημέρι,απ το απόγευμα και μετά θα αναπτυχθούν νεφώσεις οι οποίες παροδικά θα αυξηθούν,οι άνεμοι από Δ διευθύνσεις ασθενείς 2 με 3 bft οι οποίοι παροδικά θα ενταθούν και προς το βράδυ θα καταστούν μέτριοι 4 με 5 bft,η θερμοκρασία θα διατηρηθεί θα επίπεδα της Κυριακής και θα φτάσει στη πόλη των Μεγάρων και τις περιοχές του Θριασίου Πεδίου από 10°C εως 20°C .

ΤΡΙΤΗ 12 Μαρτίου 2019 .

 Κακοκαιρία θα επικρατήσει τη Τρίτη με νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές πιθανόν κατά τόπους ισχυρές,ενώ ενδέχεται να εκδηλωθεί και παροδική καταιγίδα,οι άνεμοι μέχρι το μεσημέρι θα είναι από Ν ΝΔ διευθύνσεις μέτριοι εως ισχυροί 4 με 6 bft ενώ απ το απόγευμα θα στραφούν σε Β ΒΔ με την ίδια ένταση ,η θερμοκρασία σε πτώση κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές θα κυμανθεί στη πόλη των Μεγάρων και της Ελευσίνας από 12°C εως 15°C . 

ΤΕΤΑΡΤΗ 13 Μαρτίου 2019 .
  
  Μέχρι το μεσημέρι άστατος θα είναι ο καιρός με παροδικές τοπικές βροχές ανά διαστήματα,απ το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα βελτιωθεί,οι άνεμοι από Β ΒΔ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 4 με 6 bft πιθανόν παροδικά εως 7 bft,που από τις βραδυνές ώρες θα εξασθενήσουν,οι θερμοκρασία σε σημαντική πτώση θα κυμανθεί στις περιοχές των Δυτικών άκρων του νομού Αττικής και στις περιοχές του Θριασίου Πεδίου από 6°C έως 12°C .

ΠΕΜΠΤΗ 14 Μαρτίου 2019 . 

  Τέλος τη Πέμπτη και με τα μέχρι τώρα στοιχεία,γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με λίγες παροδικές αραιές νεφώσεις κυρίως τις απογευματινές ώρες στις περιοχές της Δυτικής Αττικής,οι άνεμοι θα στραφούν από Ν διευθύνσεις ασθενείς 2 με 3 bft, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη πόλη των Μεγάρων και στις περιοχές του Θριασίου Πεδίου από 5°C εως 16°C . 

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ .

     ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ Δ.ΑΤΤΙΚΗΣ
Σήμερα             ☀️  10°C....18°C
Κ.Δευτέρα        ⛅  10°C....17°C
Τρίτη 12/03     ⛅⛈ 7°C....15°C
Τετάρτη 13/03     🌦 5°C....11°C
Πέμπτη 14/03      ⛅ 5°C....13°C

 ΒΙΛΙΑ
Σήμερα             ☀️   8°C....19°C
Κ.Δευτέρα        ⛅   9°C....19°C
Τρίτη 12/03  ⛅⛈  5°C....14°C
Τετάρτη 13/03  🌦  1°C....9°C
Πέμπτη  14/03  ⛅  4°C....14°C

ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Σημερα              ☀️ 10°C....23°C
Κ.Δευτέρα         ⛅ 11°C....22°C
Τρίτη 12/03  ⛅⛈   8°C....17°C
Τετάρτη 13/03  🌦  4°C....13°C
Πέμπτη 14/03   ⛅  7°C....16°C

ΤΑΣΗ
  Σαν προοπτική και μόνο η Άνοιξη θα προσπαθήσει να επανέλθει και πάλι όμως κατά πάσα πιθανότητα λόγο της μεταβλητότητας της εποχής φαίνετε και πάλι μετά της 20 με 21 Μαρτίου,να θέλουν κάποια σενάρια πτώση των θερμοκρασιών καθώς και πάλι να διαφαίνονται βροχές για τις περιοχές μας,απλά σαν τάση και τίποτα περισσότερο,για οτιδήποτε νεότερο θα ενημερωθείτε.  

  Εύχομαι σε όλους Καλή Σαρακοστή με υγεία "Καλό Στάδιο"όσοι θα προσπαθήσουμε να μπούμε στο στάδιο της νηστείας και περισυλλογής,επίσης να ευχηθώ Χρόνια πολλά όσοι έχετε τα γενέθλια σας αυτή την εβδομάδα.

Επιμέλεια :Κόκκαλης Σταύρος .   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

"Τοπικές Βροχές Κυριακή Βράδυ και Δευτέρα, από Τρίτη βελτίωση!" Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.

Η παραλία Βαρέας Μεγάρων το Χειμώνα.    Φίλες και φίλοι χαίρεται,διαταραχή από Δ ΒΔ της Χώρας μας θα επιρεάσει τον καιρό  μας με βροχ...