Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Νέα πρόσκαιρη αλλαγή του καιρού και στο βάθος πρόβα ανοιξιάτικης μετάβασης.( Πιθανή τάση της 25η Μαρτίου.

Νέα αλλαγή του καιρού το προσεχές διήμερο με τοπικές βροχές στις περισσότερες περιοχές της επικρατείας. Τοπικές καταιγίδες σε παραθαλάσσιες και νησιωτικές περιοχές.

Χιονοπτώσεις στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας.

Βελτίωση του καιρού οδεύοντας προς τις μεσημεριανές ώρες της Παρασκευής ενώ στα νησιωτικά συμπλέγματα του ΝΑ Αιγαίου από τις απογευματινές και βραδινές ώρες.


Βελτιωμένος καιρός τις υπόλοιπες μέρες με πιθανότητα μεμονωμένων τοπικών βροχών την ερχομένη εβδομάδα.


Σε γενικές γραμμές η τάση του καιρού μετά και το πέρας της προσεχής μεταβολής οδεύει με βελτιωμένο καιρό με κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες ίσως τοπικά μεμονωμένες υψηλές δίδοντας μια αίσθηση πρόβας μετάβασης σιγά σιγά προς την Άνοιξη παρότι παραδοσιακά ο Απρίλης είναι ψεύτης άλλα ο Μάρτης συνηθίζει να είναι μασκαράς.


Οι άνεμοι βορείου ρεύματος τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή με εντάσεις 5 έως 6 μποφόρ και πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Στροφή των ανέμων από το Σάββατο σε νότια ροή με μικρή εξασθένηση ως προς τις εντάσεις του και εξαιτίας αυτού σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας.


Θερμοκρασίες μέγιστες έως την Παρασκευή αναλογικά κατά μέσο όρο έως 10 βαθμούς Κελσίου στην κεντροβορεια χώρα και στους 15 βαθμούς Κελσίου νοτιότερα.

Αισθητή ψύχρα το πρωί και το βράδυ με μονοψήφιες τιμές στα ηπειρωτικά.

Άνοδος της θερμοκρασίας το Σάββατο στα όρια των 20 βαθμών Κελσίου στην ανατολική κυρίως χώρα.



Υ-Γ


Η τάση του καιρού για την εθνική μας εορτή της 25η Μαρτίου με τα παρόντα στοιχεία διαφαίνεται με καλό και ζεστό καιρό κάτι που θα δούμε με νεότερα και ασφαλή δεδομένα .



Εκ της  διαχείρισης weather house.


Sozon Poyntos.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

"Τοπικές Βροχές Κυριακή Βράδυ και Δευτέρα, από Τρίτη βελτίωση!" Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.

Η παραλία Βαρέας Μεγάρων το Χειμώνα.    Φίλες και φίλοι χαίρεται,διαταραχή από Δ ΒΔ της Χώρας μας θα επιρεάσει τον καιρό  μας με βροχ...