Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Ο Καιρός του Τριημέρου για τη Δυτική Αττική .

Μέγαρα πανοραμική θέα 

  Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι,οι Χειμερινές ωραίες καταστάσεις συνεχίζονται στη Χώρα μας με σποραδικά μεν φαινόμενα αλλά θερμοκρασίες καθαρά άκρως Χειμερινές και εναλλαγές Βοριά με Νοτιά   .
  Πάμε να δούμε τον καιρό του Τριημέρου για τη Δυτική Αττική .

Ο Καιρός του Τριημέρου  για τη Δυτική Αττική .

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018.
Ελευσίνα-Μέγαρα
  Για αύριο Παρασκευή γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις που κατα διαστήματα θα είναι πιο πυκνή,οι άνεμοι από Β διευθύνσεις ασθενείς έως   μέτριοι 3 με 4 bft,ενώ η θερμοκρασία σε Μέγαρα και Ελευσίνα σε μικρή πτώση ως προς τις ελάχιστες τιμές θα κυμανθεί από 7°C εως 11°C .
Βίλια 
  Στη περιοχή των Βιλίων για αύριο γενικά αίθριος καιρός με νεφώσεις κατά διαστήματα που θα είναι πιο πυκνή μικρή η πιθανότητα για ασθενείς βροχή,οι άνεμοι από Β διευθύνσεις μέτριοι εως ισχυροί παροδικά 5 με 6 bft ,η θερμοκρασία σε μικρή πτώση ως προς τις ελάχιστες τιμές θα κυμανθεί από 3°C εως 6°C .

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 .  
Ελευσίνα -Μέγαρα

Αίθριος κατα βάση καιρός στις περιοχές των Μεγάρων και του Θριασίου Πεδίου με αραιές νεφώσεις,οι άνεμοι θα στραφούν σε Ν ασθενείς 2 με 3 bft,ενώ η θερμοκρασία σε πτώση ως προς τις ελάχιστες τιμές θα κυμανθεί στην Ελευσίνα και στα Μέγαρα από 3°C εως 15°C.

Βίλια 
Αίθριος καιρός με αραιή συννεφιά κατά διαστήματα,οι άνεμοι από Ν ΝΔ ασθενείς εως μέτριοι 2 με 3 bft,ενώ η θερμοκρασία σε πτώση ως προς τις ελάχιστες τιμές από 0 με-1°C  εως 13°C ,ενδεχόμενο παγετού τις νυχτερινές και τις πρώτες πρωινές ώρες .

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 
( η σύλληψη της Αγίας Άννης )

  Ελευσίνα -Μέγαρα 
Αν και η Αννούλα του Χιονιά δεν θα είναι του Χιονιά αλλά της συννεφιάς στις περιοχές μας,έτσι δεν αλλάζει το σκηνικό με συννεφιά κατα διαστήματα και μικρή πιθανότητα αλλά υπαρκτή  για ασθενείς βροχή κυρίως τις βραδυνές ώρες,οι άνεμοι θα στραφούν και παλί από Β ΒΔ διευθύνσεις ασθενείς 2 με 3 bft,ενώ η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο και θα κυμανθεί στα Μέγαρα και την Ελευσίνα από 8°C έως 16°C .

Βίλια 
Σχεδόν ίδιος καιρός με τις άλλες περιοχές του Δυτικού άκρου του νομού Αττικής,συννεφιά κατα διαστήματα με μικρή πιθανότητα για ασθενείς βροχές,οι άνεμοι από Β ΒΔ διευθύνσεις πρόσκαιρα ενισχυμένοι με ριπές 5 bft,ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6°C εως 13°C.

Έτσι λοιπόν κατά μεγάλη πιθανότητα θα κυλήσει ο καιρός στο Δυτικό άκρο του νομού Αττικής τις επόμενες τρείς ημέρες .
  Τι θα συμβεί στην πορεία ; Πολλά τα καιρικά σενάρια που ενδέχεται να λάβουν χώρα,θα δείξει η πορεία λοιπόν το θέμα είναι ότι υπάρχει ενδιαφέρον,η άποψη μου είναι ότι όσο αναβαθμίζονται τα Παγκόσμια Μοντέλα Καιρού,τόσο απρόβλεπτα γίνονται.         

Εύχομαι σε όλους Καλό Σαββατοκύριακο,Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν και να έχετε υγεία το πολυτιμότερο αγαθό!

Με εκτίμηση Κόκκαλης Σταύρος ένας εκ των Διαχειριστών της καιρικής ομάδας Worldwide Weather .      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

"Τοπικές Βροχές Κυριακή Βράδυ και Δευτέρα, από Τρίτη βελτίωση!" Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.

Η παραλία Βαρέας Μεγάρων το Χειμώνα.    Φίλες και φίλοι χαίρεται,διαταραχή από Δ ΒΔ της Χώρας μας θα επιρεάσει τον καιρό  μας με βροχ...