Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

" Βροχές εν συνεχεία!". Εκτίμηση Καιρού Εβδομάδας για τη Δυτική Αττική .


Μέγαρα απλά σκοτεινά από βαριά μαύρα νέφη . 


 Φίλες και φίλοι του καιρού χαίρεται,νέα Χριστουγεννιάτικη Εβδομάδα μπροστά μας θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα  17 Δεκεμβρίου,με νέα καιρικά φαινόμενα ανά την Ελληνική Επικράτεια.
  Μετά από μία παύση της Δευτέρας όχι σε όλη τη Χώρα βέβαια,μια ισχυρή διαταραχή θα επηρεάσει και πάλι τον καιρό με βροχές καταιγίδες χιονοπτώσεις στα Βόρεια και Κεντρικά ορεινά και ημιορεινά της Χώρας μας ενισχυμένους ανέμους και μικρή πτώση της θερμοκρασίας,βελτίωση των καιρικών συνθηκών από τη Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου.
  Πάμε να δούμε όμως αναλυτικά τι καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν στην Δυτική Αττική και στις περιοχές μας έως και τη Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου .


ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ  ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ . 

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 .
  
  Κατά βάση αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις που θα πυκνώσουν κυρίως από τις μεσημβρινές ώρες και μετά,οι άνεμοι από Β ΒΔ διευθύνσεις ασθενείς 2 με 3 bft,ενώ η θερμοκρασία σε Μέγαρα και Ελευσίνα θα κυμανθεί από 9°C εως 15°C .

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018 .

  Τη Τρίτη θα έχουμε Κακοκαιρία με βροχές και ενδεχομένως τοπικές καταιγίδες,οι άνεμοι τις πρωινές ώρες Δ ασθενείς ενώ από το απόγευμα θα στραφούν σε ΒΔ διευθύνσεις και θα ενισχυθούν σταδιακά σε ισχυρούς φτάνοντας τα 6 με 7 πιθανόν και τα 8 bft,η θερμοκρασία σε Μέγαρα και Ελευσίνα θα κυμανθεί από 9°C εως 14°C . 

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 .


Έως και τις μεσημβρινές ώρες βροχές κατά διαστήματα,από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα είναι άστατος για να βελτιωθεί τις βραδυνές ώρες,οι άνεμοι από Β διευθύνσεις ισχυροί φτάνοντας παροδικά και τα 7 με 8 bft,ενώ η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα Μέγαρα και την Ελευσίνα θα κυμανθεί μεταξύ 7°C και 11°C.   

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 .


 Με τα μέχρι τώρα στοιχεία,ο καιρός θα έχει βελτιωθεί με τοπικές νεφώσεις ανά διαστήματα,οι άνεμοι από Β ΒΔ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί φτάνοντας παροδικά και τα 6 bft ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα Μέγαρα και το Θριάσιο Πεδίο θα από 7°C έως 14°C. 

  Έτσι λοιπόν θα κυλήσει η νέα εβδομάδα με νέες καιρικές συγκινήσεις,οδεύοντας τώρα προς τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων τα σενάρια παίζουν σε διάφορα σημεία πάντως φαίνονται να είναι λαμπερά και όμορφα με κατά πάσα πιθανότητα καλό καιρό αν και είναι αρκετά νωρίς  ,θα σας ενημερώσουμε φυσικά πηγαίνοντας προς εκείνες τις ημέρες  .
  Ο καιρός είναι εκεί έξω και ο Χειμώνας έως τώρα πολύ καλός για να μη πω υπέροχος με τα χιόνια να γεμίζουν τα βουνά μας άλλωστε εκεί είναι η θέση τους για την ώρα ,ενώ οι βροχές δίνουν και παίρνουν ανά την Επικράτεια .

  Εύχομαι σε όλους Καλή Εβδομάδα και Χρόνια Πολλά σε όσους έχουν τα γενέθλια τους αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Με εκτίμηση Κόκκαλης Σταύρος ένας εκ των Διαχειριστών της ομάδας Worldwide Weather .   


Στο βάθος Όρος Πατέρα απλά μαγευτικός λευκός .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

"Τοπικές Βροχές Κυριακή Βράδυ και Δευτέρα, από Τρίτη βελτίωση!" Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.

Η παραλία Βαρέας Μεγάρων το Χειμώνα.    Φίλες και φίλοι χαίρεται,διαταραχή από Δ ΒΔ της Χώρας μας θα επιρεάσει τον καιρό  μας με βροχ...