Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΗ ΚΑΙΡΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.( Κακοκαιρία σε τεύχη την νέα εβδομάδα.)

-Σημαντική για την εποχή διαταραχή  θα λάβει χώρα την νέα εβδομάδα με έντονα καιρικά φαινόμενα. [ Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές ,πιθανές χαλαζοπτώσεις ,ισχυροί άνεμοι , πιθανότητα δημιουργίας υδροστρόβιλων σε θαλάσσιες περιοχές.]


Τα πρώτα σκιρτήματα  θα λάβουν χώρα το Σ.Κ στην δυτική χώρα και επιλεκτικά στον υπόλοιπο ηπειρωτικό κορμό , καθώς και το Β.Α Αιγαίο.


Σε στάδιο ισχυρών φαινομένων πλέον την νέα εβδομάδα [ με χρονικά τεύχη τουλάχιστον έως την Παρασκευή ] αρχικά από τα δυτικά και σταδιακά σε όλη την χώρα. Με τα τελευταία δεδομένα πιο ήπια φαίνεται η κατάσταση στο Ν.Α σύμπλεγμα του Αιγαίου.



Στις φάσεις αυτές της κακοκαιρίας αρχικά στην δυτική επικράτεια στις [ μπούκες ] όπως λέμε του καιρού με έντονα φαινόμενα και στην συνέχεια αρκετά έντονα στην κεντρική  και ανατολική νοητή γραμμή της ελληνικής επικράτειας.

Βροχές και καταιγίδες και στην νησιωτική χώρα , με πιθανότητα ηπιότερης μορφής στα Ν.Α νησιωτικό σύμπλεγμα.

 Άνεμοι με τακτικές εναλλαγές αλλά με ένα βόρειο ρεύμα ως κεντρικό άξονα με εντάσεις 5 έως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία σε πτώση .


ΑΤΤΙΚΗ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μεμονωμένες τοπικές βροχές η μπόρες το Σ.Κ.

Έντονα φαινόμενα την νέα εβδομάδα.



Υ-Γ

Σε τέτοιες όχι συχνές διαταραχές για την εποχή  είναι ρίσκο να εστιάσεις αποκλειστικά  σε συγκεκριμένες περιοχές όπου πολύ εύκολα υπάρχουν διαφοροποιήσεις. Τηρουμένου αυτού η απαραίτητη προσοχή των ώρα των φαινομένων τόσο στην πιθανότητα πλημμυρικων επεισοδίων όσο και στην ηλεκτρική δραστηριότητα.


 εκ της διαχείρισης  Worldwide Weather.

Sozon Poyntos.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

"Τοπικές Βροχές Κυριακή Βράδυ και Δευτέρα, από Τρίτη βελτίωση!" Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.

Η παραλία Βαρέας Μεγάρων το Χειμώνα.    Φίλες και φίλοι χαίρεται,διαταραχή από Δ ΒΔ της Χώρας μας θα επιρεάσει τον καιρό  μας με βροχ...