Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Απρίλης των ψεμάτων και της καιρικής αλήθειας...Μίνι καλοκαιράκι και πτώση της θερμοκρασίας στην συνέχεια.



Ο Απρίλης με τα γνωστά του τερτίπια και τα θερμοκρασιακά του σκαμπανεβάσματα επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι εκτός από ψεύτης λέει και την αλήθεια ως φάρος στο ακρωτήρι της Άνοιξης.



Μίνι καλοκαιράκι θα θυμίσει  τις επόμενες ημέρες ο καιρός στην χώρα μας με την θερμοκρασία να αγγίζει, ακόμη και να ξεπερνά τοπικά τους 30 βαθμούς Κελσίου κυρίως στην δυτική και νότια χώρα. Δεν θα λείψει ποσοστό Αφρικανικής σκόνης χωρίς υπερβολικά επίπεδα.





Οι άνεμοι σε ένα ρεύμα Α.ΝΑ  εντάσεων 5 έως 6 μποφόρ που ενδεχομένως θα δράσει και ως καταβατης που θα έχει σαν αποτέλεσμα οι πιο υψηλές θερμοκρασίες να εκδηλωθούν στην δυτική και νότια κυρίως χώρα καθώς και σε περιοχές του ηπειρωτικού κορμού ευάλωτες στο ανεμικό αυτό ρεύμα ενώ το Σ,Κ στα ανατολικά ένα Α.ΒΑ  ρεύμα περίπου ίδιων εντάσεων θα συγκρατεί τις θερμοκρασίες στην ανατολική κυρίως χώρα σε πιο κανονικά για την εποχή επίπεδα.



 Πτώση της θερμοκρασίας από την Δευτέρα με πιθανότητα βροχών και τοπικών καταιγίδων κυρίως στην δυτική, κεντρική και βόρεια επικράτεια.



ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.



Εκ της διαχείρισης  Worldwide Weather.


Sozon Poyntos.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

"Τοπικές Βροχές Κυριακή Βράδυ και Δευτέρα, από Τρίτη βελτίωση!" Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.

Η παραλία Βαρέας Μεγάρων το Χειμώνα.    Φίλες και φίλοι χαίρεται,διαταραχή από Δ ΒΔ της Χώρας μας θα επιρεάσει τον καιρό  μας με βροχ...