Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Ο Καιρός της εβδομάδας για την ΔΥΤΙΚΉ ΑΤΤΙΚΉ.

Η Μεγαρική φύση τον Μάιο στο βάθος το Όρος Πατέρα. 


  Φίλες και φίλοι χαίρεται, μετά από ένα διάστημα απουσίας λόγο υποχρεώσεων επανέρχομαι στο "Καιρικό μας σπίτι" για τον καιρό που θα επικρατήσει την εβδομάδα που θα ξεκινήσει από αύριο.

  Μετά από τις τοπικές καταιγίδες που είχαμε την περασμένη Παρασκευή τις μεσημβρινές κυρίως ώρες σε αρκετές περιοχές του Δυτικού άκρου του νομού μας ο καιρός το σαββατοκύριακο είναι καλός γενικά με τοπικές συννεφιές ανά διαστήματα κυρίως προς τους ορεινούς όγκους.
Από αύριο Δευτέρα 20/05 έως και τη Πεμπτη 23/05 με τα τωρινά στοιχεία  δεν προβλέπετε κάτι το ιδιαίτερο από άποψη φαινομένων στις περιοχές μας, θα επικρατήσει κατά βάση καλός καιρός με τοπικές συννεφιές ανά διαστήματα κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα, ένα εποχιακό μπουφανάκι ας συνοδεύει τις εξόδους σας τις πρωινές αλλά και τις βραδυνές ώρες όπου η ψύχρα θα είναι αισθητή, οι άνεμοι από Ν ΝΔ διευθύνσεις ασθενείς,  οι ελάχιστες θερμοκρασίες στις πόλεις των Μεγάρων και της Ελευσίνας  καθ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα κυμανθούν περί τους 17 με 18 °C ενώ οι μέγιστες δεν θα ξεπεράσουν τους 28°C.

ΠΙΘΑΝΌΤΗΤΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΣΤΟΙΧΕΊΑ.
Εξαίρεση ίσως έχουμε την Παρασκευή προ των εκλογών 24/05 όπου λόγο αστάθειας να έχουμε  τοπικές καταιγίδες τις μεσημβρινές ώρες, οι άνεμοι θα στραφούν σε ΒΒΔ, ενώ θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές, το Σαββατοκύριακο των εκλογών θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας φυσικά και με τα νεότερα στοιχεία θα σας ενημερώσουμε.

Εύχομαι σε όλους να έχετε μια Καλή και ευχάριστη εβδομάδα, σε όλους τους υποψήφιους εύχομαι ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ, μια επισήμανση να μη "βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος", με λίγα λόγια δείτε επιτέλους τα τοπικά προβλήματα των Δήμων και των Περιφερειών.
Φυσικά να πω τα ΧΡΌΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΆ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΆΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΟΙ ΆΓΙΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΈΝΗ να χαρίζουν υγεία σε όλων τον κόσμο!

Με τιμή Κόκκαλης Σταύρος εκ της διατηρήσεως της WEATHER HOUSE.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

"Τοπικές Βροχές Κυριακή Βράδυ και Δευτέρα, από Τρίτη βελτίωση!" Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.

Η παραλία Βαρέας Μεγάρων το Χειμώνα.    Φίλες και φίλοι χαίρεται,διαταραχή από Δ ΒΔ της Χώρας μας θα επιρεάσει τον καιρό  μας με βροχ...