Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Ο Καιρός το Σαββατοκύριακο στη Δυτική Αττική .


Παραλία Αλεποχωρίου Μεγάρων όταν φυσάει Βοριάς.   

  Φίλες και φίλοι χαίρεται,ήρθε το Σαββατοκύριακο  λοιπόν και μαζί τους έρχονται και οι ετησίες (μελτέμια) που θα κρατήσουν  τη θερμοκρασία σε κανονικά για την εποχή επίπεδα ,βέβαια δεν θα λείψουν και οι μπόρες στα ορεινά  ηπειρωτικά.
  Πάμε να δούμε όμως τι καιρικές συνθήκες θα έχουμε το Σαββατοκύριακο,στη πόλη των Μεγάρων της Ελευσίνας και την ευρύτερη περιοχη της Δυτικής Αττικής .


  Για αύριο Σάββατο 04 Αυγούστου αλλά και τη Κυριακή 05 Αυγούστου,γενικά προβλέπετε αίθριος καιρός σε όλη την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής και τις δύο ημέρες,κύριο χαρακτηριστικό θα είναι η ένταση των Β ανέμων που θα φτάνουν τα 4 με 5 bft,ενώ οι ριπές θα φτάνουν τα 6 με 7 bft, δηλαδή στα 55 km/h,η θερμοκρασία για αυριο Σάββατο αλλά και τη Κυριακή θα κυμανθεί στη πολη των Μεγάρων και της Ελευσίνας από 24°C εως 33°C.
  Μάνδρα αίθριος καιρός το Σαββατοκύριακο,άνεμοι Β μέτριοι εως παροδικά ισχυροί στα 4 ίσως 5 bft ενώ οι ριπές θα φτάνουν και τα 6 bft δηλαδή 55 km/h ,η θερμοκρασία θα κυμανθεί το από 24°C εως 33°C.
Βίλια αίθριος κατά βάση καιρός,οι άνεμοι Β μέτριοι εως παροδικά ισχυροί στα 4 με 5 bft ενώ οι ριπές θα φτάνουν και τα 7 με 8 bft δηλαδή 60 με 65km/h ,η θερμοκρασία θα κυμανθεί  το Σάββατο από 20°C εως 30°C και τη Κυριακή από 20°C εως 29°C.
Αλεποχώρι γενικά αίθριος καιρός,οι άνεμοι θα πνέουν απο Β διευθύνσεις μέτριοι  3 με 4 bft ενώ οι ριπές θα φτάνουν τα 5 με 6 bft δηλαδή στα 40 km/h,η θερμοκρασία θα κυμανθεί για αύριο Σάββατο 24°C 30°C ενώ τη Κυριακή 24°C εως 32°C.
ΣΤΗ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΗ ΚΙΝΕΤΑ κατά βάση αίθριος καιρός,οι άνεμοι διευθύνσεις μέτριοι  3 με 4 bft ενώ οι ριπές θα φτάνουν τα 5 με 6 bft δηλαδή στα 40 km/h,η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24°C εως 32°C.

  Έτσι λοιπόν κατά κύριο λόγο θα κυλήσει ο καιρός το Σαββατοκύριακο στην ευρύτερη περιοχή της ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, δείξτε ΠΡΟΣΟΧΗ στους ανέμους!
  Εύχομαι καλό Σαββατοκύριακο σε όλους.

Με εκτίμηση Κόκκαλης Σταύρος ένας εκ των Διαχειριστών της καιρικής ομάδας
Worldwide Weather . 
       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

"Τοπικές Βροχές Κυριακή Βράδυ και Δευτέρα, από Τρίτη βελτίωση!" Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.

Η παραλία Βαρέας Μεγάρων το Χειμώνα.    Φίλες και φίλοι χαίρεται,διαταραχή από Δ ΒΔ της Χώρας μας θα επιρεάσει τον καιρό  μας με βροχ...