Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Εκτίμηση Καιρού για τη Δ.Αττική και τη πόλη των Μεγάρων Γιορτινής Εβδομάδας εως και τη ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ .



ΓΕΝΙΚΑ
  Καλημέρα σας Φίλες και Φίλοι του καιρού,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΓΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ!
  Στα του καιρού τώρα,Βαρομετρικό Χαμηλό στην Ανδριατική θάλασσα στα Β ΒΔ της χώρας  μας κινούμενο Ανατολικά ΝΑ  θα επηρεάσει απο σήμερα εως τη Παρασκευή,με βροχές και καταιγίδες κατα διαστήματα στα Δ και ΒΔ της χώρας μας,ενώ απο αύριο και τα νησια του Α Αιγαίου,χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Δ Μακεδονίας και της Δ Στερεάς,κυρίως όμως σε μεγάλα υψόμετρα,τις πρωινές ώρες το κρύο θα είναι αισθητό,ενώ οι άνεμοι απο Ν ΝΔ διευθύνσεις 4 με 6  bft.Με τα μέχρι τώρα στοιχεία απο το Σάββατο εως και τη Πρωτοχρονιά γενικά καλές καιρικές συνθήκες.      

ΕΚΤΊΜΗΣΗ ΚΑΙΡΟΥ  Δ.ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ .


 ΣΗΜΕΡΑ 27/12  
  Γενικά αίθριος καιρός με λίγη συννεφιά απ τις απογευματινές ώρες,η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 5°C εως 15 °C,ενώ οι άνεμοι απο Ν ΝΔ διευθύνσεις 3 με 5 bft .  

ΠΕΜΠΤΗ 28/12
  Συννεφιά με βροχές κατα διαστήματα  κυρίως απο τις απογευματινές ώρες ,ενώ ίσως εκδηλωθούν και τοπικές καταιγίδες τις νυχτερινές ωρες,η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 9°C εως 16°C,οι άνεμοι απο Ν ΝΔ διευθύνσεις 3 με 5 bft .

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/12
 Συννεφιά με τοπικές βροχές ανα διαστήματα κυρίως τις πρωινές ώρες, απ το μεσημέρι και μετα άστατος καιρός,η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 8°C εως 15°C,ενώ οι άνεμοι απο Ν ΝΔ διευθύνσεις ασθενείς 2 με 3 bft.

  Το Σάββατο 30/12,τη Κυριακή ΠΑΡΑΜΟΝΉ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΆΣ και τη Δευτέρα ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΆ με τα τελευταία στοιχεία ,γενικά αίθριος καιρός με λίγες συννεφιές ανα διαστήματα κυρίως στους ορεινούς όγκους του όρους Πατέρα και στα Γεράνεια όρη,τις πρωινές ώρες ομίχλη στη πεδιάδα των Μεγάρων,η θερμοκρασία το Σάββατο 30/12 θα κυμανθεί απο 5°C εως 13°C, την ΠΑΡΑΜΟΝΉ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΆΣ από 4°C εως 14°C και τη ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΆ απο 6°C εως 16°C,τις πρωινές ώρες η αίσθησης της θερμοκρασίας θα είναι χαμηλότερη λόγο της σχετικά αυξημένης υγρασίας ,  οι άνεμοι και τις τρείς ημέρες θα στραφούν απο Β ΒΔ διευθύνσεις ασθενείς 2 με 4 bft . 

  Ο Χειμώνας φέτος κρύβει εκπλήξεις στην πορεία του,φέτος ζούμε έναν Χειμώνα απ τα παλιά έτσι όλα οδεύουν πολυ καλά,οι εναλλαγές Βοριά  με Νοτιά και ΒΔ με ΝΔ ανέμων είναι πολυ συχνές έτσι η πορεία κρύβει ωραίες εικόνες .


  Εύχομαι σε όλους  2018 ευχές υγεία ευτυχία μακροημέρευση και οτι επιθυμεί ο καθ ένας να γίνει πραγματικότητα .
ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΟΜΙΧΛΕΣ ΠΟΛΛΑ !!!

Με εκτίμηση εκ των διαχειριστών της ομάδας WorldWide Weather Κόκκαλης Σταύρος .


   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

"Τοπικές Βροχές Κυριακή Βράδυ και Δευτέρα, από Τρίτη βελτίωση!" Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.

Η παραλία Βαρέας Μεγάρων το Χειμώνα.    Φίλες και φίλοι χαίρεται,διαταραχή από Δ ΒΔ της Χώρας μας θα επιρεάσει τον καιρό  μας με βροχ...