Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

⛈️"ΒΡΟΧΕΡΉ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΑΡΜΌΖΕΙ ΣΤΟ ΦΘΙΝΌΠΩΡΟ!"🌦️Ο Καιρός της εβδομάδας για την Δυτική Αττική.⛅


  Φίλες και φίλοι χαίρεται, φαίνετε ότι ο μήνας που διανύουμε ο κατ εξοχήν υετοφόρος μήνας του Φθινοπώρου θα καλύψει κατά μεγάλη πιθανότητα, τον μήνα Οκτώβριο και με το παραπάνω, καθώς οι βροχές που πέρασαν αλλά και φυσικά αυτές που έρχονται δεν θα μας αφήσουν να πάρουμε ανάσα, αφού διαδοχική "παρέλαση" Βαρομετρικων Χαμηλών, από τα Δυτικά προς τα Ανατολικά θα φέρουν αρκετά φαινόμενα ανά την Ελλάδα,οι Νότιοι άνεμοι με τα επακόλουθα τους όπως η υγρασία θα συνεχίσουν να μας απασχολούν ενώ άλλοτε θα στρέφονται σε ΝΝΔ και άλλοτε σε ΝΝΑ, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.
  Φυσιολογικές, όμορφες Φθινοπωρινές συνθήκες όπως αρμόζει στο Ελληνικό κλίμα, τώρα όσο για τις Ψυχρές Εισβολές, αυτές όσο πιο αργά έρθουν κατ εμέ τόσο καλύτερα, ας μη ψάχνουν μερικοί χιόνια θα έρθουν στην ώρα τους όταν ο καιρός και η φύση το επιτρέψουν, για την ώρα οδεύουμε φυσιολογικά όπως αρμόζει στον καιρό της Πατρίδας μας.
  Πάμε να δούμε τώρα τον καιρό που θα επικρατήσει στην Δυτική Αττική την εβδομάδα που ξεκίνησε σήμερα.

ΤΡΊΤΗ 19 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ... 
  Τις πρωινές λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, πιθανόν και καταιγίδες προς τις βραδυνές ώρες , οι άνεμοι από ΝΝΑ διευθύνσεις ασθενείς 2 με 3 bf, ενώ η θερμοκρασία στη πόλη των Μεγάρων, της Ελευσίνας και του Ασπροπύργου θα κυμανθεί από 16°C έως 21°C, αυξημένα ποσοστά υγρασίας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ...
  Γενικά άστατος καιρός με τοπικές νεφώσεις ανά διαστήματα και τοπικές βροχές όμως και διαστήματα βελτίωσης, οι άνεμοι από ΔΝΔ διευθύνσεις ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία στις πόλεις του Δυτικού άκρου του νομού Αττικής θα κυμανθεί  από 16°C έως 22°C, αυξημένα ποσοστά υγρασίας.

ΠΕΜΠΤΗ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ...
  Γενικά αίθριος καιρός τις πρωινές ώρες απ το μεσημέρι και μετά αραιές νεφώσεις που θα αυξηθούν και είναι πιθανόν από τις βραδυνές ώρες και μετά να αφήσουν τοπικές βροχές ή παροδικές καταιγίδες , οι άνεμοι από ΝΔ διευθύνσεις ασθενείς,ενώ η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στις πόλεις των Μεγάρων, Ελευσίνας και Ασπροπύργου θα κυμανθεί από 14°C έως 20°C,αυξημένα ποσοστά υγρασίας κυρίως τις πρωινές και βραδυνές ώρες.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ... 
  Τέλος τη Παρασκευή και με τα τελευταία στοιχεία στην Δυτική Αττική, άστατος κατά βάση καιρός, οι άνεμοι από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία σε μικρή πτώση κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές.

  Αυτές θα είναι οι πιθανές καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν έως τη Παρασκευή στις περιοχές του Δυτικού άκρου του νομού Αττικής, το σίγουρο είναι ότι θα είναι ένα πολύτιμο αξεσουάρ η ομπρέλα.


Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ...
  Με τα στοιχεία που έχουμε  έως τώρα φαίνεται ότι θα συνεχιστεί το ίδιο σκηνικό και την επόμενη εβδομάδα, δηλαδή ανά διαστήματα βροχές καταιγίδες αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας, κατά πάσα πιθανότητα 25 και 26 του μήνα θα είναι ημέρες κακοκαιρίας με βροχές και καταιγίδες που ίσως να είναι και έντονες, θα δείξει η πορεία όμως, ο Νοέμβριος φαίνεται λοιπόν ακόμα και τις τελευταίες του ημέρες να επιβεβαιώνει το προσωνύμιο του βροχάρη καθώς είναι και η καρδιά του Φθινοπώρου οδεύοντας προς την αλλαγή των Εποχών δηλαδή τον Χειμώνα.

  Έως την επόμενη φορά που θα τα ξανά πούμε μέσα από το μπλοκ του "Καιρικού μας Σπιτιού", εύχομαι να περνάτε όμορφα, ότι κι αν κάνετε και να θυμάστε "η στιγμή μας,είναι η ζωή μας! ", εύχομαι Χρόνια Πολλά όσοι έχουν τα γενέθλιά τους αυτές τις ημέρες.
Όρος Πατέρα, συννεφιασμένος με χαμηλή νέφωση όπως φαίνεται από τα Μέγαρα, "παλιοί Μεγαρείς έλεγαν, όταν ο Πατέρας έχει καπέλο και τα Γεράνεια μαούνες, πολλές βροχες μας έρχονται μ αστροπελέκια!"


Με εκτίμηση Κόκκαλης Σταύρος ενας εκ των Διαχειριστών της ομάδας Weather House.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

"Τοπικές Βροχές Κυριακή Βράδυ και Δευτέρα, από Τρίτη βελτίωση!" Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.

Η παραλία Βαρέας Μεγάρων το Χειμώνα.    Φίλες και φίλοι χαίρεται,διαταραχή από Δ ΒΔ της Χώρας μας θα επιρεάσει τον καιρό  μας με βροχ...