Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

"ΝΟΕΜΒΡΗΣ Ο ΒΡΟΧΑΡΗΣ !" Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.

Ο Σαρωνικός κόλπος με συννεφιά στην παραλία Βαρέας Μεγάρων


  Ένας μήνας έφυγε, ένας νέος ήρθε, όπως είχα προαναφέρει εχθές στην ανάρτηση μου στην ομάδα μας, ο Νοέμβριος είναι ο καθ εαυτού μήνας των βροχών αλλά και των έντονων Φαινομένων από άποψη καταιγίδων στην Χώρα μας αλλά και στην Δυτική Αττική γενικότερα, ας μη ξεχνάμε "φονικές καταιγίδες" που έπληξαν το νομό μας στον πέρασμα των Χρόνων το σαν σήμερα 2 Νοεμβρίου 1977 όπου έχασαν τη ζωή τους 39 συνάνθρωποι μας ανάμεσα τους 9 παιδιά, όπως επίσης στο πρόσφατο παρελθόν με τις ισχυρές καταιγίδες στην περιοχή μας το Νοέμβριο του 2017 όπου έχασαν τη ζωή τους 23 συνάνθρωποι μας πότε να μην έχουμε ξανά τέτοιες καταστροφές , έτσι λοιπόν θα πρέπει να είμαστε  προετοιμασμένοι για όλα ας μη περιμένουμε το πότε θα έρθει κι αν έρθει. Η πρόληψη και η προστασία  είναι πάντα καλύτερη από το ίδιο το γεγονός.

Πάμε τώρα να δούμε τον καιρό της εβδομάδας για την Δυτική Αττική όπου κύριο χαρακτηριστικό θα είναι η στροφή των ανέμων σε ΝΝΔ όπου θα ενταθούν στα 3 με 5 bf, η μικρή άνοδο της θερμοκρασίας ως προς τις μέγιστες τιμές και η πιθανότητα για τοπικές βροχές κυρίως τη Δευτέρα, πάμε τώρα να τα δούμε αναλυτικά.

ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ ...
Τις πρωινές ώρες υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές ή παροδική καταιγίδα στις περιοχές του Δυτικού άκρου, οι άνεμοι από Ν διευθύνσεις μέτριοι 3 με 5 bf, ενώ η θερμοκρασία σε Μέγαρα Ελευσίνα και Ασπρόπυργο θα κυμανθεί μεταξύ των 17°C έως 24 °C.

ΤΡΙΤΗ 5 ΚΑΙ ΤΕΤΆΡΤΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ...

Παρομοίως καιρός και τις δύο ημέρες γενικά αίθριος κατά βάση καιρός με αραιές νεφώσεις κυρίως τη Τετάρτη, οι άνεμοι τη Τρίτη θα εξασθενήσουν θα στραφούν σε  ΝΝΑ ασθενείς ενώ τη Τετάρτη σε ΝΝΔ διευθύνσεις με την ίδια ένταση, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16°C έως 25°C.

Τέλος ΠΈΜΠΤΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ...

Με τα τελευταία στοιχεία η μέρα θα ξεκινήσει με γενικά αίθριες συνθήκες από το απόγευμα και μετά θα 'ναπτυχθουν νεφώσεις, οι άνεμοι από ΝΝΑ διευθύνσεις όπου θα ενταθούν ενώ η θερμοκρασία στις περιοχές μας θα κυμανθεί στα επίπεδα της Τετάρτης.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ...

Και με τα τελευταία στοιχεία φαίνεται ότι η Παρασκευή θα είναι μια βροχερή ημέρα, ενώ βάση διαγραμμάτων μετά της 10 Νοεμβρίου πιθανόν ο μήνας να αγριέψει με περισσότερα φαινόμενα και πτωση της θερμοκρασίας, όλα αυτά φυσικά θα τα δούμε και θα σας ενημερώνουμε, όπως κάνουμε μέσα απ την ομάδα μας Weather House.

Εύχομαι σε όλους καλή εβδομάδα με υγεία και κάθε καλό, καθώς και τα Χρόνια μας πολλά σε όσους έχουν γενέθλια αυτή την εβδομάδα.

Επιμέλεια Κόκκαλης Σταύρος ένας εκ των Διαχειριστών της ομάδας Weather House.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

"Τοπικές Βροχές Κυριακή Βράδυ και Δευτέρα, από Τρίτη βελτίωση!" Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.

Η παραλία Βαρέας Μεγάρων το Χειμώνα.    Φίλες και φίλοι χαίρεται,διαταραχή από Δ ΒΔ της Χώρας μας θα επιρεάσει τον καιρό  μας με βροχ...